Fotograaf Geert de Jong (1975) volgde zijn studie aan zowel Fotovakschool Apeldoorn als de AKI kunstacademie in Enschede. Heeft daarmee technische controle, maar ook artistieke vrijheid.

Schept genoegen in het altijd, overal en met iedereen te kunnen werken, in elke omstandigheid. Hij draagt pak en stropdas op een bruiloft of hi-class evenement, of verschijnt met werkschoenen en helm op de bouwplaats.

Hij fotografeerde al voor honderden bruidsparen, vele tientallen bedrijven en werkt dagelijks samen met PR-, communicatie- en evenementenbureaus. Woont in Amersfoort, heeft daar ook zijn studio, maar werkt in heel Nederland. Verveelt zich bij teveel van hetzelfde en fotografeert dus alles: bruidsreportages, zakelijke portretten, evenementen, interieurfotografie, fashion, newborn- en kinderfotografie, rouwfotografie, magazines.

Redt zich ook onder tijdsdruk, bij slecht licht, beperkt budget of met rare mensen. Is in staat om snel (desgevraagd meteen) te leveren, bijvoorbeeld voor een persbericht. Met een mobiele achterwand en draagbare lichtinstallatie bouwt hij in no-time een klein studiootje in een huiskamer of vergaderruimte.

Geert is ook jou graag van dienst. De inzichtelijke, vriendelijke prijzen vind je alvast gewoon op deze website.
Tot snel!