Fashion, beauty en mode fotograaf in Amersfoort

Nadat fotograaf Geert de Jong de kunstacademie had afgerond, werd CheeseWorks opgericht als platform voor mode-ontwerpers, modellen en stylisten in de fashion en beauty.
Inmiddels is Geert werkzaam op veel commerciële gebieden binnen de fotografie, maar de voorliefde voor fashion is gebleven. En daarmee de samenwerking met designers, kappers, mode retailers en kleding webshops.
[read more=”lees meer…” less=”lees minder…”]
Sterke invloeden uit Milaan en Parijs zijn voelbaar als hij met je werkt. Op fashion-vlak werkt hij minder glad en gepolijst dan veel collega-fotografen; in zijn werk is vaak een rauw randje terug te vinden. In beauty-fotosessies en tijdens een shoot voor een webshop wordt natuurlijk gewerkt met mooi zacht licht, zodat de verkoopbaarheid gegarandeerd blijft.

De CheeseWorks fotostudio bevindt zich in de oude Prodentfabriek (De Nieuwe Stad) in Amersfoort. [/read]
We hebben de visagisten en stylisten van Make-Up Matters als buren, waardoor de samenwerking tussen visagiste, styliste en fotograaf heel snel en gemakkelijk gaat.
Je bent van harte welkom om je collectie door ons te laten fotograferen of je modellen portfolio uit te breiden met een mooie fashion shoot.

Neem contact op en overtuig jezelf van de vriendelijke prijzen en persoonlijke service!