Fotograaf Amersfoort

Fotograaf Amersfoort voor trouwen, portret en zakelijk

Professioneel fotograaf Geert de Jong woont in Amersfoort en heeft een studio in de oude Prodentfabriek (De Nieuwe Stad), op loopafstand van het centrum. Met zijn rustige, professionele werkwijze voorzag hij al ongeveer 250 bruidsparen, vele tientallen bedrijven en massa's particulieren van prachtige foto's, mooie herinneringen en positieve beeldvorming.

Mooie fotografie zonder gedoe. Zo hoort het!


Rechtenvrij.

't Zijn jouw foto's. Je krijgt alle gelukte beelden, per stuk met de hand mooi bijgewerkt op kleur en licht, in hoge resolutie geleverd via Wetransfer. Of op USB-stick, wat jij wil. Daarna mag je ermee doen wat je wil: laten afdrukken, canvas, album, Facebook.

Echt Amersfoorts.

Geert woont in Amersfoort. Kent de stad op zijn duimpje. Heeft een studio op loopafstand van binnenstad en station. Rekent in de regio Amersfoort geen reiskosten.

Betaalbaar.

De zéér vriendelijke prijs voor een foto-opdracht bereken je binnen 10 seconden op deze site, zonder dat je je contactgegevens hoeft achter te laten. Alle prijzen zijn inclusief hi-res levering en onbeperkt beeldrecht.

Voor je huwelijk!

Joepie! Een goeie, ervaren Amersfoortse fotograaf op je bruiloft. Eentje die zich ook nog eens netjes kleedt en op tijd komt! En: een offerte, binnen de minuut.

Voor je bedrijf!

Deze vriendelijk geprijsde fotograaf uit Amersfoort is je graag van dienst voor een portretfoto voor je LinkedIn, tijdens je zakelijke evenement, bedrijfsfeest, uitreiking of seminar.

Voor jezelf, voor je familie

Mooie foto's zijn waardevol voor later. Geert verzorgt familiefoto's, newborn sessies, kinderfoto's en fotografie tijdens vrijgezellenfeestjes, verjaardagen en meer.

Overtuigd?

Of vragen? Natuurlijk. Mail, bel of vul het formulier in. We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Geert de Jong (fotograaf): 06 295 375 93
info@cheeseworks.nl

Studio:
Brabantsestraat 17, kamer 2.47
3812 PJ Amersfoort

Gratis parkeerruimte is meestal voorhanden binnen een straal van 200 meter.
Betaald parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van het Oliemolenkwartier.