De fotograaf op je bruiloft. Maar dan anders.

Joepie, eindelijk iets anders! Minder zoetsappig, creatiever en minder "standaard". Fotograaf Geert van CheeseWorks laat tijdens jouw bruidsreportage de gebruikelijke tuttigheid achterwege.

Hij fotografeert je huwelijk met invloeden uit de Italiaanse fashion en de Hollandse schilderkunst. Hij speelt met licht en scherpte op een manier die je niet vaak ziet. Maakt veel gebruik van -vaak zelf op maat gebouwde- vintage apparatuur.

Geert komt ruim op tijd (en goedgekleed) op je bruiloft, is een fijn iemand om erbij te hebben, stelt je op je gemak en schiet heel ontspannen een prachtige reportage.

Geen addertjes.

Simpel: je huurt Geert in per uur. Elk uur schiet hij ca. 100 mooie foto's. Die je gewoon krijgt, bijgewerkt, digitaal, in hoge resolutie, rechtenvrij. Zonder watermerken, eisen of extra kosten. Zo kun je 't gemakkelijk delen met iedereen, mooi laten afdrukken.

Een album kun je door CheeseWorks laten maken, maar het hoeft niet. Met de digitale foto's kun je dat ook zelf ergens anders (laten) doen.

Tevens mag je de offerte splitsen in twee delen. Zo kun je Geert, bijvoorbeeld tijdens het diner, een paar uurtjes vrijaf geven en hem 's avonds terug laten komen om een stuk van het feest vast te leggen. Dat scheelt in de kosten!

Bereken zelf de prijs voor de fotograaf op je bruiloft!

Geen geheimzinnigheid, geen addertjes.
Gewoon snel een heldere prijs voor de fotografie op je bruiloft.