De fotograaf op je bruiloft. Net even anders.

Leuk dat je me gevonden hebt! Ik ben Geert, de fotograaf van CheeseWorks in Amersfoort. Héél graag van dienst voor een mooie reportage van jouw bruiloft.
Ik werk geruisloos en relaxed, stel je waar nodig op je gemak en schiet zo heel ontspannen een prachtige fotoserie op je huwelijk.

Naast professionele fotografie apparatuur, maak ik ook graag gebruik van vintage camera’s en lenzen voor creatieve, oorspronkelijke beelden. Ik ben opgeleid op de Fotovakschool en de kunstacademie en mocht al vele bruidsparen gelukkig maken. Maar, jullie dag wordt weer helemaal uniek. Mag ik daar iets aan bijdragen? Lijkt me leuk! Bekijk even de voorbeelden en de prijzen, en stuur even een berichtje!

 

Hoe werkt het?

Simpel: je huurt me in per uur. Van alle foto’s die ik schiet, blijven er (na selectie) ongeveer 100 foto’s per uur fotografie over. Al die foto’s worden naderhand stuk voor stuk professioneel bijgewerkt. Daarna ontvang je je foto’s digitaal, in hoge resolutie, rechtenvrij. Meestal via Wetransfer, als je dat fijner vindt op een USB-stick, maar daarnaast vaak ook in een beveiligde online omgeving waar je met je telefoon lekker doorheen kan bladeren. Zo kun je ‘t gemakkelijk delen met iedereen, of mooie afdrukken laten maken.

Wil je een mooi album? Zelf laat ik ze altijd maken door Jenny van trouwalbumonline.nl. Al vanaf €295 maakt ze iets prachtigs van jullie favoriete foto’s. Maar omdat je alle foto’s zelf ook hebt, kun je ook gemakkelijk zelf aan de slag met een andere aanbieder.

TIP: je mag de offerte splitsen in twee delen. Zo kun je me, bijvoorbeeld tijdens het diner, een paar uurtjes vrijaf geven en me ‘s avonds terug laten komen om een stuk van het feest vast te leggen. Dat scheelt in de kosten!

Bereken zelf de prijs voor de fotograaf op je bruiloft!

Geen geheimzinnigheid, geen addertjes.
Gewoon snel een heldere prijs voor de fotografie op je bruiloft.