Reviews

Fotostudio CheeseWorks
5.0
Gebaseerd op 152 recensies
powered by Google
Elise Davids
Elise Davids
10:57 20 Dec 21
Geert van CheeseWorks heeft onze trouwdag gefotografeerd en wij zijn ontzettend blij met het resultaat. We kunnen deze kundige, creatieve en vriendelijke fotograaf aan iedereen aanbevelen.Na een ontzettend leuk kennismakingsgesprek hadden wij alle vertrouwen in Geert en de foto’s. Op de dag zelf ging Geert onopvallend te werk. Dankzij zijn vriendelijke en meedenkende aard, was iedereen op zijn/haar gemak en dat zien we terug in de ontspannen foto’s. Hij heeft onze dag heel goed vastgelegd. De fotoserie schetst een compleet beeld van de bruiloft en geeft een uitstekende impressie van de gehele dag en de sfeer van de dag. Ook kleine details zoals handen, het kant van de jurk, de bloemen zijn allemaal vastgelegd in deze mooi fotoreeks. Als we naar de foto’s kijken, krijgen we meteen weer het gevoel dat we op onze trouwdag hadden. Het zijn kwalitatief goede foto’s van mooie momenten met prachtige belichting. Geert heeft zijn ‘gewone’ camera en vintage camera gebruikt op onze trouwdag en deze mix is fantastisch. Al onze gasten staan meerdere keren goed op de foto in het gezelschap maar Geert heeft ook iedereen onopvallend maar prachtig geportretteerd. Wij hadden ons geen betere fotograaf en geen mooier resultaat kunnen wensen.
Vincent van Leent
Vincent van Leent
13:33 17 Dec 21
Bedankt voor jouw briljante foto’s! Het is super, blij mee!
Eric-Paul Sistermans
Eric-Paul Sistermans
17:47 27 Oct 21
Met Geert een korte fotoshoot gehad voor een Business profielfoto. Heel ontspannen sfeer, leuke vent en prachtig resultaat. Ik kan iedereen CheeseWorks aanraden!
Andreea Moga
Andreea Moga
13:51 07 Jun 21
I have reached out to Geert at the recommendation from a friend who has taken her Linkedin picture at Cheeseworks and I loved it.Geert is very passionate about the work he is doing and if you're planning a photoshoot I highly recommend that you also book the makeup artist from the same studio.Great work and great delivery time!
Tom Leenstra
Tom Leenstra
09:37 07 Jun 21
Ontspannen fotoshoot van een vakman. Mooi en bruikbaar resultaat!
Marvin T
Marvin T
09:38 14 Apr 21
Fijne fotograaf met persoonlijke aandacht! Neemt je ook mee in het proces wat het extra leuk maakt.
Ashley Wade
Ashley Wade
15:15 09 Apr 21
Ik beveel Geert van harte aan als je professionele foto’s wilt laten maken voor bijvoorbeeld je LinkedIn profiel of website. Hij heeft een fijne aanpak, stelt je op het gemak en denkt goed mee in de behoeftes die je hebt en vertaald dat naar beeld. Ik kom zeker terug in de toekomst!
Zeffaah
Zeffaah
10:07 24 Mar 21
Geert is een top fotograaf. Gebruikt voor kleding en straat fotografie. Super tevreden met het resultaat + heel goed met de modellen en in communicatie met mij. Thanks Geert!
Christl Foekema
Christl Foekema
19:23 12 Mar 21
Snel en goed. Geert had aan een korte briefing genoeg om een puike serie foto's op te leveren
Kevin O.
Kevin O.
14:02 29 Dec 20
Geert is een zeer gepassioneerde creatieveling die zijn vak verstaat! Toegankelijk, professioneel en dat voor een meer dan goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij zullen CheeseWorks zeker vaker gaan inzetten voor mooie foto's / beeldbewerking.
C G
C G
12:01 28 Nov 20
Geert is een fotograaf van jewelste! Wij hebben het geluk gehad dat hij onze fotograaf was bij onze bruiloft. Heeft oog voor ieder moment en legt het op een ontzettend mooie manier vast. Bedankt Geert voor de foto's en de bijdrage voor de onvergetelijke dag! Topvent
Karin Kuiperij
Karin Kuiperij
12:22 24 Nov 20
Geert heeft de hele dag ongezien en ongemerkt foto’s gemaakt. Precies zoals onze wens was: geen geposeerde foto’s maar een fotoverslag van de dag. De foto’s zijn prachtig en zoals een vriendin zei: vol emotie. Een waardevolle herinnering. Als persoon is Geert ook geweldig!
Najla van Veen - Mirzakhyl
Najla van Veen - Mirzakhyl
12:56 01 Sep 20
Ik ben zo blij met de foto's van Geert! Ik had een nieuwe professionele profielfoto nodig en Geert had binnen no time de perfecte foto gemaakt. Ontzettend veel complimenten over gehad, dus Geert; dank hiervoor!
Ilonka Molijn
Ilonka Molijn
11:05 28 Aug 20
Geert is een fantastische fotograaf! Ik vind het erg indrukwekkend dat hij meerdere hero-shots uit de foto sessie heeft kunnen krijgen. Super blij met de foto's en zal zeker in de toekomst weer bij hem langs gaan. TIP: boek voor de fotosessie een afspraak met de visagiste van Make-Up matters voor professionele foto-makeup (in hetzelfde gebouw, naast de foto studio).
Joanneke M.
Joanneke M.
10:30 28 Aug 20
Prettige benadering en prachtige foto's afgestemd op mijn wensen
Bekijk alle beoordelingen
js_loader