De fotograaf in Amersfoort voor de fotoshoot op jouw bruiloft!

Je gaat trouwen… Wat leuk! Ik kom als fotograaf jouw bruiloft graag vereeuwigen met een mooie fotoshoot. Met mijn vintage camera’s ben ik helemaal in mijn element op jouw festival wedding of je super romantische bohemian trouwfeest. Ook als je een mooie beach bruiloft aan het strand of juist een winter wedding organiseert, ben ik graag van de partij.

En, niet onbelangrijk: de goedkope prijzen maken ook een korte budget reportage mogelijk.

Helemaal op je gemak, helemaal als jezelf.

Ik ben Geert, de fotograaf van CheeseWorks en ik fotografeer, vanuit Amersfoort, bruidsparen van alle leeftijden en nationaliteiten in heel Nederland.

+ lees meer

Hoe werkt het?

Heel simpel en heel logisch. We doen het helemaal op jouw tempo, jouw manier en voorlopig zit je nog helemaal nergens aan vast.

+ lees meer

Wat kost de fotograaf op je bruiloft?

Bereken hier zelf de heldere, goedkope budget prijs voor de fotografie op je huwelijk in Amersfoort, of ergens anders in Nederland.
Geen geheimzinnigheid, geen verborgen kosten. Dat helpt!

+ lees meer