Fotograaf Geert de Jong (1975) volgde zijn studie aan zowel Fotovakschool Apeldoorn als de AKI kunstacademie in Enschede. Heeft daarmee technische controle, maar ook artistieke vrijheid.

Heeft een rustige, innemende manier van werken zodat je je op je gemak voelt voor zijn lens. Werkt dan ook met iedereen, op elke plek en in elke omstandigheid. Komt netjes gekleed op je bruiloft of zakelijk evenement, maar loopt net zo gemakkelijk met werkschoenen en helm op de bouwplaats.

Hij fotografeerde al voor honderden bruidsparen, vele tientallen bedrijven en werkt dagelijks samen met PR-, communicatie- en evenementenbureaus. Woont in Amersfoort, heeft daar ook zijn studio, maar werkt in heel Nederland. Als allrounder fotografeert hij alles: bruidsreportages, zakelijke portretten, evenementen, interieurfotografie, fashion, newborn- en kinderfotografie, rouwfotografie, magazines.

Redt zich ook onder tijdsdruk, bij slecht licht, beperkt budget of met rare mensen. Is in staat om snel (desgevraagd meteen) te leveren, bijvoorbeeld voor een persbericht. Met een mobiele achterwand en draagbare lichtinstallatie bouwt hij in no-time een klein studiootje in een huiskamer of vergaderruimte.

Geert is ook jou graag van dienst. De inzichtelijke, vriendelijke prijzen vind je alvast gewoon op deze website.
Tot snel!