Fotocursus

Fotocursus

Een workshop of cursus fotografie is leuk en leerzaam.
Leuk als cadeau voor je foto-enthousiaste vriend of vriendin. Super tijdens een vrijgezellenfeest of stadswandeling. Maar ook als je al wat verder gevorderd bent en tegen technische of juist creatieve beperkingen op loopt. 

Professioneel fotograaf Geert de Jong van CheeseWorks helpt je op een persoonlijke, prikkelende maar begrijpelijke manier naar betere foto's, ongeacht je ervaring of apparatuur. In de studio of op een locatie naar keuze.

Betere foto’s met je smartphone!

Honderden mensen volgden al dè workshop fotografie tijdens een vrijgezellenfeest, zakelijk evenement, kinderverjaardag (12+), familiedag of vriendinnendag.
[read more="lees meer..." less="lees minder..."]In een prikkelende presentatie van ca. 30 minuten laat professioneel fotograaf Geert de Jong d.m.v. praktische tips en voorbeelden zien hoe je uit je mobieltje haalt wat erin zit. Daarna is er voldoende tijd om het te gaan uitproberen. Plezier èn betere foto's gegarandeerd! [/read]

Kijken naar licht en kleur

Deze workshop zet je zintuigen op scherp. Hoe kijkt een fotograaf? En belangrijker: hoe kijk jij? Deze workshop doet het uitstekend tijdens een wandeling of als "break" tijdens een zakelijk congres.
[read more="lees meer..." less="lees minder..."]Professioneel fotograaf Geert de Jong prikkelt je om dingen anders te gaan zien, naar aanleiding van wat er op dat moment voorhanden is. Natuurlijk mag er gefotografeerd worden, graag zelfs. Maar belangrijker is het dat je na deze workshop van ca. 1 uur weer met een frisse blik verder kan.[/read]

Basiscursus fotografie (1 dagdeel)

Je hebt een mooie camera, maar hebt het idee dat er méér mee kan. Deze korte fotografiecursus is dan een ideaal cadeau!
[read more="lees meer..." less="lees minder..."]Professioneel fotograaf Geert de Jong peilt eerst wat je niveau is en helpt je in ca. 2,5 uur een flinke stap verder.
Er is tijd om termen als diafragma, sluitertijd, ISO-waarde, brandpunt en witbalans te verduidelijken. Ook kun je bijvoorbeeld beter leren flitsen.
Als je aantekeningen maakt, heb je later een waardevol stukje lesmateriaal om op terug te vallen.[/read]

Basiscursus fotografie (3 dagdelen)

In de uitgebreide variant van de ééndelige basiscursus krijgt je fotografie in 3 sessies een enorme boost. [read more="lees meer..." less="lees minder..."]Naast een grondige uitbreiding van je technische kennis word je ook creatief uitgedaagd. Fotograaf Geert de Jong deed zowel de Fotovakschool als de kunstacademie en heeft er inmiddels 15 jaar ervaring opzitten, in de meest uiteenlopende fotografische disciplines. In 3 zittingen leer je van hem de kneepjes van het vak en is er tijd voor één of twee prikkelende huiswerkopdrachten. Zet je schrap![/read]

Geef een workshop kado!

Leuk om te geven, leuk om te krijgen. Geef 'n workshop kado en betaal 'm achteraf! Bel of mail me even voor de voorwaarden en beschikbaarheid.