Jouw fotograaf voor kinderen in Amersfoort

Fotograaf Geert de Jong (zelf ook vader) is je graag van dienst met een mooie portretfotosessie van jouw kinderen. Hij doet niet kinderachtig of betuttelend tijdens een fotoshoot en werkt op een leuke manier samen met je kind toe naar een prachtige serie beelden.

Je krijgt alle gelukte foto’s, stuk voor stuk mooi bijgewerkt, in hoge resolutie digitaal tot je beschikking. Zodat je er zelf mee kan doen wat je wil.
Kosten? €200 inclusief alles. Woon je ver bij Amersfoort vandaan? Je betaalt weinig reiskosten.

Interesse? Stuur een berichtje!

Portret kind in De Nieuwe Stad, AmersfoortKinder portretten in studio, Amersfoortkinder fotograaf artistiekKind fotosessie in studio AmersfoortNeef en nicht, Park Randenbroek AmersfoortMoeder en kind portret op locatieJip en Janneke in de regenKind portret studio AmersfoortKind fotosessie in studio AmersfoortKind portret fotograafFotoshoot met de kinderen in het bosKind fotosessie in studio AmersfoortPortret fotoshoot met je kind thuisKinderdagverblijf, AmersfoortKind fotosessie thuis in eigen huisFotograaf kind foto AmersfoortKind portret studio AmersfoortKind fotoshoot in studio AmersfoortKinderdagverblijfKind fotosessie in studio AmersfoortKind fotosessie thuis in eigen huisPortret fotoshoot met je kind thuisFotograaf familie portret AmersfoortFotograaf voor familiefoto AmersfoortKinderdagverblijf 100 procent thuis, Amersfoortbaby newborn vintage fotografie studioFotograaf kind portret AmersfoortFotoshoot met de kinderen in het bosDe Nieuwe Stad