Jouw fotograaf voor kinderen in Amersfoort

Fotograaf Geert de Jong (zelf ook vader) is je graag van dienst met een mooie portretfotosessie van jouw kinderen. Hij doet niet kinderachtig of betuttelend tijdens een fotoshoot en werkt op een leuke manier samen met je kind toe naar een prachtige serie beelden.

Je krijgt alle gelukte foto’s, stuk voor stuk mooi bijgewerkt, in hoge resolutie digitaal tot je beschikking. Zodat je er zelf mee kan doen wat je wil.
Kosten? €200 inclusief alles. Woon je ver bij Amersfoort vandaan? Je betaalt weinig reiskosten.

Interesse? Stuur een berichtje!

Portret fotoshoot met je kind thuisKind fotosessie thuis in eigen huiskinder fotograaf artistiekFotograaf kind foto AmersfoortFotograaf kind portret AmersfoortPortret fotoshoot met je kind thuisPortret kind in De Nieuwe Stad, AmersfoortKind fotoshoot in studio AmersfoortJip en Janneke in de regenKind fotosessie in studio AmersfoortKinderdagverblijfFotograaf voor familiefoto AmersfoortFotoshoot met de kinderen in het bosDe Nieuwe StadFotograaf familie portret AmersfoortKind portret fotograafKinder portretten in studio, AmersfoortKind fotosessie in studio Amersfoortbaby newborn vintage fotografie studioKind portret studio AmersfoortFotoshoot met de kinderen in het bosKinderdagverblijf, AmersfoortMoeder en kind portret op locatieKinderdagverblijf 100 procent thuis, AmersfoortKind fotosessie in studio AmersfoortKind fotosessie thuis in eigen huisKind fotosessie in studio AmersfoortNeef en nicht, Park Randenbroek AmersfoortKind portret studio Amersfoort