Jouw fotograaf voor kinderen in Amersfoort

Fotograaf Geert de Jong (zelf ook vader) is je graag van dienst met een mooie portretfotosessie van jouw kinderen. Hij doet niet kinderachtig of betuttelend tijdens een fotoshoot en werkt op een leuke manier samen met je kind toe naar een prachtige serie beelden.

Je krijgt alle gelukte foto’s, stuk voor stuk mooi bijgewerkt, in hoge resolutie digitaal tot je beschikking. Zodat je er zelf mee kan doen wat je wil.
Kosten? €200 inclusief alles. Woon je ver bij Amersfoort vandaan? Je betaalt weinig reiskosten.

Interesse? Stuur een berichtje!

Portret kind in De Nieuwe Stad, AmersfoortKind fotosessie in studio Amersfoortkinder fotograaf artistiekJip en Janneke in de regenFotograaf familie portret AmersfoortKinderdagverblijfPortret fotoshoot met je kind thuisMoeder en kind portret op locatieKind fotosessie thuis in eigen huisKinderdagverblijf, AmersfoortKinder portretten in studio, AmersfoortKind fotosessie in studio AmersfoortKind fotosessie in studio AmersfoortKinderdagverblijf 100 procent thuis, AmersfoortNeef en nicht, Park Randenbroek Amersfoortbaby newborn vintage fotografie studioKind fotoshoot in studio AmersfoortDe Nieuwe StadKind portret studio AmersfoortFotograaf kind portret AmersfoortFotograaf voor familiefoto AmersfoortFotograaf kind foto AmersfoortKind portret studio AmersfoortKind fotosessie thuis in eigen huisKind portret fotograafPortret fotoshoot met je kind thuisFotoshoot met de kinderen in het bosFotoshoot met de kinderen in het bosKind fotosessie in studio Amersfoort