Deze fotograaf in Amersfoort brengt jouw bedrijf in beeld

Fotograaf Geert van CheeseWorks fotografeert, vanuit zijn fotostudio in Amersfoort, voor bedrijven in heel Nederland. Je kan hem boeken voor een professionele portret fotoshoot van directie, medewerkers of een groepsfoto van het hele team. Of voor een pakkende nieuwe LinkedIn profielfoto voor jou als professional.

Geert levert allround zakelijke fotografie: ook architectuur fotografie, interieurfotografie, productfotografie en de reportage van een congres of evenement zit in zijn portfolio.

Hij is leuk om mee te werken, snapt wat je nodig hebt en kan heel goed binnen, maar ook buiten de lijntjes denken. Deze fotograaf kan samenwerken met je vormgever, volgens een moodboard en binnen de kaders van je huisstijl.

Je krijgt je beelden in hoge resolutie, helemaal rechtenvrij. Je bent vrij om de foto’s uit jouw fotoshoot te gebruiken in print, op je website en op social media.

Cheeseworks heeft een studio in de voormalige Prodent fabriek in Amersfoort, maar fotografeert landelijk op kantoor bij heel veel bedrijven en evenementen locaties in heel Nederland.
Professioneel, snel, gekleed naar de gelegenheid, volgens planning en (niet onbelangrijk): goedkoop.

Op de website bereken je zelf eenvoudig online, hoeveel geld het kost om deze goedkope fotograaf te boeken in Amersfoort, maar ook bijvoorbeeld Amsterdam of Utrecht. De prijs van de reiskosten is vriendelijk laag gehouden, waardoor de offerte voor de fotografie betaalbaar lager kan uitvallen dan wanneer je samenwerkt met een lokale fotograaf. En, deze low budget prijzen zijn altijd inclusief onbeperkt beeldrecht, verwerking, hi-res levering en copyright.
En dat scheelt in de kosten!

Zakelijk 3

Wat kost zakelijke fotografie?

exclusief BTW, inclusief alle gelukte foto’s in hi-res en inclusief onbeperkt beeldrecht.

Stuur een berichtje en je hoort snel terug!

Nope! Géén mailinglist of spam.
Yess! Snel een persoonlijk antwoord op je berichtje.