Jouw fotograaf voor evenement en congres in Amersfoort.

Tijdens een zakelijk evenement zoals een congres, bedrijfsdag of seminar, mengt fotograaf Geert uit Amersfoort zich heel gemakkelijk onder de bezoekers van jouw event. Hij weet de sfeer en de interactie in het publiek tot in detail vast te leggen.

Na afloop van het evenement kun je rekenen op een snelle levering van de foto’s, vriendelijke low budget prijzen voor de fotografie. De offerte prijs die je op deze pagina kunt vinden, is altijd inclusief beeldrecht.
Geert doet niet moeilijk over auteursrecht en dus kun je het beeldmateriaal van de fotoshoot gewoon rechtenvrij publiceren en delen.

Zakelijk 3

Wat kost zakelijke fotografie?

exclusief BTW, inclusief alle gelukte foto’s in hi-res en inclusief onbeperkt beeldrecht.

Stuur een berichtje en je hoort snel terug!

Nope! Géén mailinglist of spam.
Yess! Snel een persoonlijk antwoord op je berichtje.

Geert fotografeert, tijdens een conferentie of vergadering, geheel onopvallend een speech, toespraak of spreker op het podium. Na een plenaire presentatie tijdens jouw evenement legt deze fotograaf uit Amersfoort tijdens een deelsessie geruisloos de inspiratie van de deelnemers vast. Hij vangt de sfeer van een meeting, breakout sessie of overleg, zonder het proces van de bijeenkomst te verstoren.

Voorafgaand aan de fotoshoot van de uitreiking van een award of overhandiging van een diploma, verschijnt je fotograaf altijd ruim vóór aanvang. Zo heb je geen stress over de fotografie tijdens de opening van je bedrijfspand, de ondertekening van een contract of het afscheid van een collega.

Jouw fotograaf is leuk om mee te werken, heel ontspannen en hij komt correct gekleed. Casual of juist formeel, desnoods in pak met stropdas. Ook bij minder ideale omstandigheden levert CheeseWorks een fotoserie met bruikbaar beeldmateriaal. Bijvoorbeeld als er weinig licht is tijdens het diner van je bedrijfsuitje, weinig tijd of ruimte tijdens je vergadering of debat. Zodat je de presentatie van de jaarcijfers of de evaluatie van je brainstorm gepaard kan laten gaan met heldere fotografie.

Geert is als fotograaf bekend met veel evenementen locaties in heel Nederland. Bijvoorbeeld de Jaarbeurs en De Fabrique in Utrecht, waar hij al voor verschillende partijen een mooie beurs stand of congres mocht fotograferen. Natuurlijk werkt hij graag in de RAI Amsterdam of de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Maar als Amersfoorts evenementen fotograaf kent hij ook zijn weg in iedere evenementenlocatie in de regio.

De fotostudio van CheeseWorks is gevestigd in het industrieel pand van de Prodentfabriek. De Rijtuigenloods, Veerensmederij en het Oude Magazijn op de Wagenwerkplaats, achter het Centraal Station Amersfoort, bevinden zich op loopafstand. Maar ook de Mariënhof en het leerhotel in het Eemklooster zijn terugkerende plaatsen voor een mooie conferentie of product demonstratie.