Zakelijke portret fotoshoot in Amersfoort

Geef je bedrijf een gezicht!

In een online wereld vertelt de portretfoto van medewerker, manager en klantreferentie, het verhaal van het team achter jouw business.
Daarom verdient niet alleen de directeur en het management, maar élke werknemer een sterke profielfoto.
Op je website, op LinkedIn en in het smoelenboek op intranet.

Geert, de fotograaf van CheeseWorks, levert professionele kwaliteit fotografie, altijd inclusief beeldrecht. Hij hanteert vriendelijke prijzen en heeft een persoonlijke, innemende manier van fotograferen die het beste in mensen naar boven haalt. Hij fotografeert al sinds jaar en dag personeel en directie van tientallen bedrijven.
Vanuit de regio Amersfoort, in heel Nederland.

De goedkope prijzen, altijd inclusief auteursrecht, worden per uur berekend.

Zakelijk 3

Wat kost zakelijke fotografie?

exclusief BTW, inclusief alle gelukte foto’s in hi-res en inclusief onbeperkt beeldrecht.

Stuur een berichtje en je hoort snel terug!

Nope! Géén mailinglist of spam.
Yess! Snel een persoonlijk antwoord op je berichtje.

Deze fotograaf is heel gemakkelijk met auteursrecht. De geportretteerde mag (met jouw goedkeuring) het fotomateriaal uit zijn/haar fotosessie gewoon rechtenvrij als profielfoto publiceren op bijvoorbeeld Facebook, Instagram of Twitter. Je kan fotograaf Geert rustig naar jouw klanten of opdrachtgevers sturen; hij heeft een innemende, prettige, snelle en creatieve werkwijze waarmee hij, ook in uitdagende omstandigheden, iedereen tevreden krijgt. Of je nu een eenmanszaak hebt, in het MKB werkzaam bent of gevestigd als multinational.

De vriendelijke prijs voor de fotografie van jouw medewerkers wordt per uur berekend. Omdat je je bij Geert al snel op je gemak voelt, kost de fotosessie vaak weinig tijd. Daarom betaal je nooit teveel voor een korte, maar professionele fotoserie. De goedkope offerte prijs voor jouw portret fotoshoot bereken je op deze pagina gemakkelijk zelf online.

Geert voorziet ook het interview met jouw tevreden klant van een overtuigende foto. Zodat je die je samen met een wervend referentie artikel als case study op de cover van een vakblad of magazine kan plaatsen.

Neem je iets langer de tijd voor de fotoshoot, dan is het inhuren van een visagiste een goede optie. Een mooie foto make-up brengt niet alleen een moment van rust voorafgaand aan de shoot, maar geeft ook het zelfvertrouwen van je medewerkers, vrouwelijk of mannelijk, een extra boost. En dat zie je tijdens de fotosessie terug op de monitor.
Geert werkt als fotograaf voor de visagie veel samen met het team visagisten van Make-up Matters. En dat zonder marge of winstoogmerk: je mag ze zelf, helemaal vrijblijvend, benaderen voor een offerte.

Jouw fotograaf bouwt, voorafgaand aan een fotosessie bij jou op kantoor, in een paar minuten een studio achtergrond en professioneel licht op, waarmee ook in een kleine ruimte op locatie een fotostudio kan worden ingericht. Tevens kan als backdrop jouw werkruimte onscherp worden afgebeeld in de foto, waarmee een meer levendig portret ontstaat.
Veruit de meeste voorbeeldfoto’s die je op deze pagina ziet, zijn bij de klant op locatie geschoten.