Kinderfeestje

Oe, dat is leuk! Je verjaardag (of ander feestje) vieren met een fotografie workshop in een fotostudio. Natuurlijk aangepast aan jouw leeftijd en jouw vrienden of vriendinnen. Fotograaf Geert is supergoed met kinderen (maar allesbehalve kinderachtig), hij helpt je op een leuke manier op weg.

De studio wordt gedeeld door de make-up en visagie professionals van Make-Up Matters, dus het is héél eenvoudig om een mooie make-up workshop te combineren met een echte fotoshoot. Je mag fotograferen met je telefoon, maar natuurlijk is er ook een professionele camera voorhanden.

Je mag zelf taart, drinken en snacks meebrengen. Eventueel kun je gebruik maken van een extra ruimte. Toiletten en een pantry zijn voorhanden. Parkeren is meestal goed mogelijk in de omgeving van de studio.

Alleen contact

Stuur een berichtje!

Kinderfeestje: professionele fotoshoot (eventueel met make-up workshop!)

In de studio van CheeseWorks (in een ruimte in de voormalige Prodent-fabriek) gaan we aan de slag met een professionele camera, lenzen en flitsers, waardoor jullie elkaar mooi op de foto kunnen zetten.
Geert helpt mee met fotograferen, maar je mag vooral ook zelf creatief bezig zijn. De foto’s die je maakt, worden meteen vertoond op het beeldscherm. Foto’s die niet gelukt zijn verwijderen we meteen, wat er overblijft krijg je als online linkje zodat je ze kan bekijken op je telefoon, downloaden of delen.

Prijs: €125

De fotostudio wordt gedeeld met het team visagisten en make-up artists van Make-Up Matters.
Deze cursus wordt daarom vaak voorafgegaan door een make-up workshop (prijs op aanvraag).

 

Kinderfeestje: betere foto’s met je telefoon

Wel eens in een fotostudio geweest? Als je je crew een beetje klein houdt (max 7 kinderen plus 1 of 2 volwassen begeleiders) kun je je verjaardagsfeestje vieren met een leuke workshop of fotoshoot in de fotostudio in de voormalige Prodent-fabriek (De Nieuwe Stad) in Amersfoort.
Geert vertelt hoe je, met wat eenvoudige tips en mooi licht, betere foto’s maakt met je telefoon (waarna we natuurlijk meteen aan de slag gaan).
Er is een grote witte achtergrond waardoor jouw nieuwste selfies, foto’s en TikTok filmpjes er meteen super uitzien.

Prijs: €125