Jouw fotograaf voor een LinkedIn profielfoto fotoshoot in Amersfoort.

Een pakkende, professionele profielfoto? Die ben je gewoon waard! Je krijgt van je netwerk tenslotte geen tweede kans op een eerste indruk. In het digitale tijdperk is jouw profile picture op LinkedIn, je cv, Facebook, Whatsapp of Instagram heel waardevol.

Bij fotograaf Geert van CheeseWorks voel je je tijdens een profiel portret fotoshoot al snel op je gemak. Zodat jij je van je beste kant kan laten zien: als professional, maar ook als jezelf. Geert werkt samen met iedereen, in elke branche.

In een fotoshoot van een klein uurtje schiet Geert een afwisselende serie mooie portretfoto’s, zodat je verschillende foto’s hebt om uit te kiezen. Dat kan binnen in de studio, maar ook buiten, bijvoorbeeld in de industriële setting van De Nieuwe Stad (de voormalige Prodentfabriek) in Amersfoort. De fotosessie kan ook bij jou op kantoor plaatsvinden of zelfs bij je thuis, als je dat prettiger vindt.

Je krijgt de foto’s gewoon in hoge resolutie geleverd, rechtenvrij, inclusief beeldrecht. Zodat je ze kan gebruiken zoals je zelf wil: als profielfoto, maar ook voor een presentatie, bij een interview of artikel.

Zo presenteer je jezelf op je best!

En de kosten… €150, inclusief alles.
Eigenlijk te goedkoop, maar ja.

Alleen contact

Stuur een berichtje!